Kontaktuppgifter  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Sjundeå - nyckelkommun genom tiderna
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa
 

Avoin opastettu syysretki Arboretum Magnoliaan, Lohja

Händelse tid och plats: 14.10.2017- 12:00-13:30

Asukasyhdistyksemme järjestää kaikille avoimen syysretken Arboretum Magnoliaan Lohjalle lauantaina 14.10.2017 klo 12.00-13.30.

Oppaanamme toimii puutarhan omistaja, maisemasuunnittelija Suvi Pohjola-Stenroos. Opastettu puutarhakierros kestää noin tunnin, minkä jälkeen on varattu puoli tuntia aikaa oppaalle esitettäviin kysymyksiin ja vapaamuotoiseen keskusteluun.

Arboretum Magnolia on noin 3 hehtaarin laajuinen puisto, joka sijaitsee Lohjan Karkalinniemessä Lohjanjärven rannalla, käyntiosoite Kokkolahdentie 60, 08100 Lohja. Puiston teemoja ovat muun muassa japanilainen puutarha, terassipuutarha, laakso, puropolku, magnoliapolku, hortensiapolku, kevätpolku, perennapuutarha, rhodopolku, havurinne ja heinäpolku. Puutarhassa on puita, pensaita ja perennoja eri puolilta maailmaa. Puuvartisia kasveja on yli tuhat, joista pääosa on peräisin Kiinasta, Koreasta ja Japanista. Noin kolmasosa puuvartisista kasveista on peräisin Pohjois-Amerikasta, ja noin kymmenesosa Euroopasta. Lisätietoja, ks. www.arboretummagnolia.fi.

Opastus on varattu ja suunniteltu asukasyhdistyksemme toiveiden mukaisesti. Tarkoituksemme on perehtyä maisemasuunnitteluun oman kodin tasolla, erilaisten asumismuotojen näkökulmasta; mukaan lukien omakoti-, rivitalo- ja kerrostalokotien piha-, puutarha-, terassi- ja parveketilat. Paneudumme erityisesti elementteihin, joilla voisimme luoda kotiemme ulkotilat kauniiksi, viihtyisiksi, käytännöllisiksi, kestäviksi ja mahdollisimman helppohoitoisiksi kaikkina vuodenaikoina.

Pyydämme ilmoittautumisia asukasyhdistyksemme sähköpostiin; siuntion.kulttuuri@gmail.com.

Retken hinta on asukasyhdistyksemme jäseniltä 10 €/aikuinen henkilö, alaikäiset lapset ja nuoret 2 €/henkilö. Retken hinta on ei-jäseniltä 15 €/aikuinen henkilö, alaikäiset lapset ja nuoret 5 €/henkilö. Osallistumismaksu pyydetään suorittamaan 13.10.2017 mennessä yhdistyksemme pankkitilille FI51 4055 0011 4675 58. Viestikenttään pyydämme kirjoittamaan osallistujien nimet sekä viestin "retkimaksu 14.10.2017".

Kokoontuminen Arboretum Magnoliassa la 14.10.2017 klo 11.50 osoitteessa Kokkolahdentie 60, 08100 Lohja.

Retki sopii kaikenikäisille. Alaikäisten lasten osallistuminen mahdollista huoltajansa tai muun nimetyn aikuisen seurassa ja vastuulla. Pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota säänmukaiseen pukeutumiseen. Helppoja omia eväitä voi ottaa mukaan, sillä retkeemme ei ole sisällytetty tarjoilua.

Autokyytiä tarvitsevat, pyydämme ottamaan yhteyttä puheenjohtajaan, puh. 040 9523976. Myös muita retkeen tai asukasyhdistykseemme liittyviä tietoja antaa mielellään puheenjohtaja.

Tervetuloa!

Siuntion kulttuuriympäristö ry - Sjundeå kulturomgivning rf

siuntion.kulttuuri@gmail.com | www.siuntionkulttuuri.fi


Evenemang  [ 1 - 10 / 14 ]

Sida : 1, 2
Evenemang
Händelse arkiv