Kontaktuppgifter  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Sjundeå - Nyckeln till lyckan!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

En festkommitté för jubileumsåret har grundats för att planera årets festligheter

Medlemmarna i kommunens kommitté för jubileumsåret:

Laaksonen Merja, ordförande, laaksonen.merja(at)kolumbus.fi
Alho Arja, arja(at)arjaalho.fi
Kaisla Heikki, heikki.kaisla(at)kotikone.fi
Varpio Arto, arto.varpio(at)kolubus.fi
Bergman Tom, Sjundeå församlingens representant, tom.bergman(at)evl.fi
Hausen Anu, kommunens representant
Bildningsavdelningens förvaltningsplaneraren, kommunens representant, sekreterare

Tidigare informationstillfällen:

Finland 100 erbjuder utmärkta möjligheter att ordna enastående evenemang i Sjundeå. Det ordnades en informations- och planeringskväll för lokala föreningar, representanter för näringslivet och andra som är intresserade av ordnande av jubileumsåret Finland 100 tisdagen den 28 februari kl. 18.30 i musiksalen i Sjundeå svenska skola. Tillsammans skapar vi ett händelserikt, trevligt och oförglömligt år.

I Sjundeå arrangerades den 28.9. ett informations- och diskussionstillfälle om ärenden, som är aktuella för Finland 100. Från denna länk kan du läsa Nylands förbunds presentation kring temat och ett memorandum (enbart på finska) från mötet.  

Nylands förbund förmedlar understöd för projekt som genomförs i Nyland och som har godkänts till hundraårsjubileets officiella program. Understöd kan sökas ända till 31.1.2017. Mera information om ansökningskriterier och direktiv för ansökan.

På nationella sidorna Finland 100 kan du läsa mera om jubileumsåret och temat tillsammans. Där hittar du också instruktioner för hur du kan föreslå ditt eget projekt till det nationella Finland 100-programmet.