Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - Avain onneen!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

Sähköinen asiointi

Kehitämme parhaillaan sähköistä asiointipalvelua. Tällä hetkellä sivuiltamme löytyy muun muassa erilaisia lomakkeita, jotka kaikki on koottu yhteiselle lomakesivulle.

Kuntalaisaloite on mahdollista tehdä ja lähettää sähköisesti kotisivujemme kautta. Yksittäinen kuntalainen voi myös ilmoittaa kunnassa järjestettävästä tapahtumasta sähköisesti kotisivuillamme.

Kirjasto

Siuntion kirjasto kuuluu Lukas-kirjastojen yhteisjärjestelmään. Tietokannasta löytyvät Lukas-kirjastokimppaan kuuluvien kirjastojen aineiston tiedot ja saatavuus. Varausten tekoon, uusintaan ja omien tietojen selaamiseen tarvitaan kirjastokorttiin liitetty tunnusluku, jonka saa kirjastosta.

Kirjaston sivuilla voit myös esittää sähköisesti hankintatoiveen ja tehdä sähköisen kaukolainapyynnön.

Koulut

Wilma on Siuntion kunnan koulujen hallinto-ohjelman www-liittymä. Yläkoulun oppilaat seuraavat Wilmassa suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa. Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita. Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä oppilashuoltohenkilöstö.

Opistot

Opistoilla on käytössä verkkoilmoittautuminen kursseille:

Hiiden Opiston verkko-Hellewi

Kirkkonummen kansalaisopiston verkko-Hellewi

Asiakaspäätteet

Kuntalaisten internetissä asiointia varten Siuntion kirjastossa on käytössä 6 asiakaspäätettä. Asiakaspäätteillä voi selata internet-sivuja tai lukea esimerkiksi sähköpostia. 

Suun terveydenhuollon sähköinen ajanhallintapalvelu

Siuntion kunnan suun terveydenhuolto on ottanut käyttöön sähköisen ajanhallintapalvelun. Sähköinen ajanhallintapalvelu on Internetissä toimiva asiointipalvelu, jossa asiakas pystyy hallitsemaan omia sekä huollettaviensa hammashoidon aikoja. Palvelu on maksuton. Lue lisää

Ajanhallintapalveluun