Kontaktuppgifter  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Sjundeå - Nyckeln till lyckan!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

BiblioteketÖppethållningstider
4.6. -19.8.2018

Måndag 13.00-19.00
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 13.00-19.00
Fredag 10.00-16.00


År 2018 går Lukasbiblioteken ihop med de östnyländska biblioteken och blir Hellebiblioteken. Alla Lukasbibliotek är stängda 4–13.9 p.g.a. systembyte, även webbiblioteket är ur bruk. Inga lån förfaller under tiden 4–24.9 och böcker behöver alltså inte lämnas tillbaka under stängningstiden. Det går ändå att lämna i återlämningsluckorna om man inte har möjlighet att göra det senare.

Datasystemen och kundregistren slås ihop. Därför är det viktigt att personnummer och adress stämmer. Vi ber dig vänligen kontrollera dina uppgifter.

OBS! I det nya systemet går det endast att låna med lånekort, inte med körkort eller FPA-kort!Fråga bibliotekarien

Fråga bibliotekarien är bibliotekenas gemensamma informationstjänst. Tjänsten tar reda på informationskällor för kunden. Svaren innehåller referenser till litteratur eller webbmaterial eller andra hänvisningar med information om möjligt adekvata källor.

Gå till bibliotekarieservicen

Lukas-sambiblioteket

Biblioteket i Sjundeå hör till Lukas sambiblioteket. Till det hör även Raseborg, Hangö och Ingå samt yrkeshögskolan Novia och Axxell. Lukas-sambiblioteket innebär bibliotekssamarbete.

Lukas-biblioteken har ett gemensamt bibliotekskort och alla kunder kan använda Lukas-bibliotekens materialsamlingar. Kunden kan låna material från vilket Lukas-bibliotek som helst och återlämna materialet till det Lukas-bibliotek som ligger lägligast till.

Beställt material levereras avgiftsfritt till det Lukas-bibliotek som kunden önskar. Material transporteras mellan biblioteken på torsdagar varje vecka.

Kontaktuppgifter

Sjundeå kommunbibliotek
Stationsvägen 2
02580 Sjundeå
Tfn. (09) 2606 1292 (kundtjänst)
E-post: kirjasto(at)siuntio.fi