Kontaktuppgifter  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Sjundeå - Nyckeln till lyckan!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

Nyckelservice som Sjundeå kommun erbjuder

Sjundeå kommuns servicekatalog 2015 (pdf-fil) (länk)

Social- och hälsovårdsservice

På sidorna hittar du information om tjänster inom grundtrygghet och hälsa som kommunen erbjuder.

 

Småbarnsfostran

På sidorna hittar du information om tjänsterna inom småbarnsfostran som Sjundeå kommun erbjuder. Dessa är dagvård, förundervisning, morgon- och eftermiddagverksamhet samt hemvårdsstöd och kommuntillägg.

Skolor och undervisning

Sjundeå kommun erbjuder sina invånare mångsidig skolservice av hög kvalitet i tre grundskolor. Finskspråkig undervisning ges i Päivärinne och Aleksis Kivi-skolor och svenskspråkig undervisning i Sjundeå svenska skola.

Fritid och kultur

På sidorna hittar du information om rekreations- och hobbymöjligheter och om fritidstjänster som kommunen erbjuder. Ämnesområdena är biblioteket, ungdomarna, idrott, föreningar och turism.

Turism

På sidorna hittar du information om kultursevärdheter gällande Sjundeå, Sjundeås mångsidiga natur och om turismtjänster som hittas i kommunen.

Boende och byggande

På sidorna hittar du information om hyresbostäder, tomter till salu, byggnadsövervakningen, brandgranskning och sotning, vattenförsörjningen och avfallsbehandlingen.

Planläggning

På sidorna hittar du information om planläggning, hamn- och båtplatser, vägar och allmänna områden, miljöskyddet, miljöhälsovården och veterinärtjänsterna.

 

Miljö

På sidorna hittar du information om klimatet, avfallshantering, naturskyddet, taxor samt tillstånd och meddelanden gällande miljön.

Företagande

På sidorna hittar du information om företagsverksamhet och företagsrådgivning i Sjundeå samt om tjänster som stöder lantbruket. Du kan bekanta dig med sjundeåföretag via kommunens företagsregister. Tjänster som erbjuds av Sjundeå kommun.