Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - Avain onneen!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

Siuntion kunnan tarjoamat Avainpalvelut

Siuntion kunnan palveluhakemisto 2015 (pdf-tiedosto) (linkki)

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Sivulta löydät tietoa Siuntion kunnan sosiaali- ja terveyspalveluista.

 

Varhaiskasvatuspalvelut

Sivuilta löydät tietoa Siuntion kunnan tarjoamista varhaiskasvatuspalveluista, joita ovat päivähoito, esiopetus, aamu- ja iltapäivätoiminta, erityisvarhaiskasvatus sekä kotihoidon tuki ja kuntalisä.

Koulut ja opetuspalvelut

Siuntion kunta tarjoaa asukkailleen laadukkaita ja monipuolisia koulupalveluja kolmessa peruskoulussa. Suomenkielistä opetusta järjestetään Päivärinteen ja Aleksis Kiven kouluissa sekä ruotsinkielistä opetusta Sjundeå svenska skolanissa.

Vapaa-ajan- ja kulttuuripalvelut

Sivuilta löydät tietoa Siuntion virkistys- ja harrastusmahdollisuuksista ja kunnan tarjoamista vapaa-ajan palveluista. Aihealuita ovat kirjasto, nuoret, liikunta, yhdistykset ja matkailu.

Matkailupalvelut

Sivuilta löydät tietoa Siuntiosta löytyvistä kulttuurinähtävyyksistä, Siuntion monipuolisesta luonnosta ja kunnasta löytyvistä matkailupalveluista.


Asumisen ja rakentamisen palvelut

Sivuilta löydät tietoa vuokra-asunnoista, myytävistä tonteista, rakennusvalvonnasta, palotarkastuksesta ja nuohouksesta, vesihuollosta ja jätteenkäsittelystä.

Kaavoituspalvelut

Sivuilta löydät tietoa kaavoituksesta, satama- ja venepaikoista, teistä ja yleisistä alueista, ympäristönsuojelusta, ympäristöterveydestä ja eläinlääkinnästä.

 

Ympäristöpalvelut

Sivuilta löydät tietoa ilmastosta, jätehuollosta, luonnonsuojelusta, taksoista sekä ympäristöön liittyvistä luvista ja ilmoituksista.


Yrityspalvelut

Sivuilta löydät tietoa Siuntion yritystoiminnasta ja yritysneuvonnasta sekä maataloutta tukevista palveluista. Voit tutustua siuntiolaisiin yrityksiin kunnan yritysrekisterin kautta.